Més de 45 anys marcats per la qualitat, l’artesania i la proximitat

Aprenent l’ofici

La nostra manera de pensar, de fer la feina, de viure, neix al febrer de 1975 a Sarrià de Ter, quan el meu pare, en Joan Nadal Bellapart, comença el seu projecte obrint la Carnisseria Nadal.

En Joan és nascut a l'Empordà i prové de tradició de pagès, on el seus pares ja tenien granja de bestiar i conreaven l'hort per poder alimentar-se en temps difícils com eren aquells.

Ell de jovenet va anar a aprendre l'ofici de carnisser a Figueres i a Girona, on va adquirir els bons coneixements per després de cinc anys començar el seu projecte empresarial. Aquest projecte no hagués sigut possible sense la meva mare, la Maria Àngels Soy Rigau, persona clau en la preparació dels cuinats tradicionals.

El nostre secret

La base de la nostra manera de treballar prové d'aquí; de fer la feina ben feta, de valorar el que realment és important a la vida, i treballar dur però amb molt d'amor.

Nadal Artesans avui

Actualment tenim diverses botigues en diferents punts de les comarques gironines. Durant tot aquest temps hem evolucionat, igual que així ho ha fet la nostra societat. Hem passat de vendre carn fresca a fer tot el que pots veure en aquesta web.

Però el que no oblidem mai és d'on venim, les arrels. Per això elaborem i venem els nostres productes pensant sempre amb el millor per tu. Productes i elaborats de qualitat, cuinats actuals sempre fets amb la base tradicional, i embotits d'elaboració pròpia fets tal i com ens varen ensenyar els nostres avis.

Pels qui els hi agrada menjar bé i bo

Si encara no ens coneixes, i ets una persona que t'agrada menjar sa, cuidar-te i cuidar la teva família, si gaudeixes menjant i creus que és un plaer de la vida, aquí trobaràs allò que estàs buscant.

Serà un plaer poder servir-te!


Jordi Nadal

 @nadal_artesans a l'Instagram!
El proper dia 5 de març començarem amb
el servei a domicili
T'ho portem a casa per només 1,95€ Consulta localitats

AVÍS IMPORTANT

Horaris especials de Nadal 2020

Servei a domicili tots els dimecres, dijous i divendres de 16:30 a 20:30 a excepció de:

Dimarts 22 de desembre
Fem també servei a domici de 16:30 a 20:30 h.

Dijous 24 de desembre, dijous 31 de desembre i dimarts 5 de gener
Totes les botigues obertes de 9 a 15 h. A la tarda tancat. Servei a domicili també de 9 a 15 h.

  D'ACORD