Segueix-nos!
blog
on trobar-nos
testimonis
com comprar
qui som
CISTELLA
La teva cistella
encara està buida
REGISTRAR-SE
ENTRAR
CARN
OUS
PER ESCUDELLA
Pollastre
CONILL
Porc
Vedella
XAI
|
EMBOTITS I FORMATGES
EMBOTIT D'ELABORACIÓ PRÒPIA
EMBOTITS
FORMATGES
Formatges lights
PERNILS
|
ELABORATS
HAMBURGUESES
CROQUETES
BOTIFARRES I SALSITXES
ARREBOSSATS
MARINATS
|
CUINATS
CANELONS
LLEGUMS CUITS DE LA CASA
CUINATS
|
PROMOCIONS
PROMO LLOM CURAT
Llonganissa plana
28,64 €/kg
QUANTITAT
grams
Com vols que t'ho preparem?
Tallat prim, gruixut, en paquets de 100 grams envasat al buit, etc.
Sabies que...
L'origen de l'embotit a Catalunya prové de la matança del porc que antigament es feia a cada casa a l'hivern. Així es podien alimentar durant l'estiu ja que no tenien nevera i no podien conservar carn
Consells
Si guardes l'embotit a la nevera envasat buit, treu-lo de la nevera i de l'envas uns 15 o 20 minuts abans de menjar. Que estigui a temperatura ambient i sentis tot el seu gust.
Al·lèrgies
Lactosa, proteïna de la llet