Arriba el fred, i poques coses venen més de gust que una escudella. Avui obrim les portes de la Carnisseria per ensenyar-vos a fer una bona escudella i carn d’olla.
De fet, fa poc l'escudella va ser escollida com el Plat Favorit dels Catalans en una enquesta a 120.000 persones organitzada per la revista Cuina. I és que aquest plat ens torna bojos, als catalans!
I tu, ja tens l'olla a punt? Trobes que quan el fas no té prou gust? Et queda sense color? Se’t beu tota l’aigua? Avui t’expliquem algun truc perquè el resultat sigui perfecte.
No estem parlant d’un brou suau, és un plat més consistent, més gustós, ja saps que som molt fans dels plats tradicionals, els de l’àvia!
T'expliquem com fer-la!
Per 4 persones
Tingues en compte que l’escudella la pots congelar sense cap problema, així que si vols fer-ne una bona olla i congelar-la és una molt bona opció pràctica.
Aquesta és la recepta que et proposem i que a nosaltres sempre ens funciona! Això sí, com totes les receptes pots adaptar-la als teus gustos, sempre que tinguis molt en compte els temps de cocció.
Gaudeix d’un dels millor plats d’hivern per nosaltres;))
AVÍS IMPORTANT
Horaris especials de Nadal 2020
Servei a domicili tots els dimecres, dijous i divendres de 16:30 a 20:30 a excepció de:
Dimarts 22 de desembre
Fem també servei a domici de 16:30 a 20:30 h.
Dijous 24 de desembre, dijous 31 de desembre i dimarts 5 de gener
Totes les botigues obertes de 9 a 15 h. A la tarda tancat. Servei a domicili també de 9 a 15 h.